Systeem pakketbox

Voor de gestapelde woningbouw heeft Postpoint de systeempakketbox ontwikkelt. Deze box is bij uitstek te combineren met het brievenbusgamma van Postpoint waardoor de beschikbare ruimte optimaal te benutten is. Door het unieke sluitwerk zijn pakketjes van meerdere bezorgers voor meerdere bewoners te verwerken zonder voor iedereen een aparte box te reserveren of een ingewikkeld elektronisch en kostbaar sluitsysteem.

Principe

De bezorger deponeert zijn pakketje in één van de pakketboxen. Aan de hand van een simpele instructie op het deurtje stelt hij het cijfercodeslot in voor de ontvanger. Vervolgens noteert hij de code op zijn afleverinstructie en deponeert deze in de betreffende brievenbus. Waardoor alleen de geadresseerde de juiste code van de box kent en het pakketje kan innen. Door het deurtje niet te vergrendelen is deze weer klaar voor gebruik.

Het cijfercodeslot is voorzien van een beheerdersfunctie waardoor, wanneer de gebruikte code onbekend is of de box oneigenlijk is gesloten, de deur met de beheerderssleutel is te openen en te resetten.

Sloten

Het cijfercinderslot is beschikbaar als mechanisch en digitaal code slot. Beide zeer eenvoudig in gebruik en betrouwbaar. De instructie voor de bezorger wordt middels een gegraveerd plaatje op één van de pakketboxen gemonteerd.

Afmetingen (bxhxd)

290 x 175 x 400mm (pakketformaat 1-4)
290 x 262,5 x 400mm (pakketformaat 1-4)
290 x 525 x 400mm (pakketformaat 1-7)
580 x 262,5 x 400mm (pakketformaat 1-7)

 

 Uitvoeringen

Het materiaal van de pakketbox is gelijk aan het materiaal van de postkasten en zijn in dezelfde kleur als de brievenbussen te poedercoaten.

Pakketboxen in een kozijnopstelling

Toegepast in een postkastopstelling voor kozijnmontage (voor in achter uit) worden de pakketboxen met de deurzijde naar buiten gemonteerd in het front. Hierdoor is het niet nodig de bezorger binnen te laten om het pakketje af te leveren. Voorwaarde is hierbij dat de unit beschut wordt toegepast.
  

Contact opnemen

Contact met Postpoint

Ik wil graag gebeld worden
Ik wil informatie over een product
Ik wil graag een afspraak plannen
Ik heb een andere vraag