Pakketbrievenbus

Naast postkasten introduceert Postpoint de Pakketbrievenbus voor het ontvangen van pakketjes. De Pakketbrievenbus is er in

Pakketbrievenbus vrijstaandeen enkelvoudige uitvoering of gekoppeld in meerdere boxen en stelt u in staat de meest gebruikte formaten Postnl-pakketjes te ontvangen. 

Dankzij een slim sluitsysteem kan de postbezorger zijn pakketje veilig afleveren zonder de aanwezigheid van de bewoner. Eenmaal in gebruik is de pakketbox vergrendeld en alleen met de sleutel te openen.

De Pakketbrievenbus is in verschillende afmetingen te koop. Los of als meervoudige opstelling, eventueel in combinatie met een brievenbus (zie: post&pakketbrievenbussen). 


De Pakketbrievenbus wordt geleverd inclusief een sticker met de gebruikinstructie voor de bezorger. Deze kunt u in het begin op het deurtje plakken, zodat de bezorger hierop geattendeerd worden. Na verloop van tijd is de sticker niet meer nodig en kunt u deze weer verwijderen. Een blijvende pakketboxinstructie is ook beschikbaar als zelfklevend gegraveerd kunststof plaatje. Deze kunt u eenvoudig per mail aanvragen.


Voor de gestapelde woningbouw is het mogelijk meerdere Pakketbrievenbussen toe te passen voor algemeen gebruik. Deze kunt u integreren in de brievenbusopstelling of een aparte opstelling voor maken. Zie: systeem pakketboxen

 

Beschikbare Afmetingen (bxhxd)

Pakketbrievenbus hangend


  • 290 x 400x545mm (vrijstaand) wordt geleverd incl. frame 350x1300mm en grondanker.
  • 290 x 545 x 400mm (hangend) 
 

Contact opnemen

Contact met Postpoint

Ik wil graag gebeld worden
Ik wil informatie over een product
Ik wil graag een afspraak plannen
Ik heb een andere vraag