Bewegwijzering

Aanvullend op het assortiment van Postpoint is project bewegwijzering. Het doel van dit assortiment is om met een basispakket bewegwijzeringborden een standaard kantoor- of woningcomplex te kunnen voorzien van de benodigde bewegwijzerings- en huisnummerbordjes.

Entreeborden

Entreeborden zijn bedoeld in of bij de entree ter informatie van uw bezoekers. Hierop staan de huisnummers per etage aangegeven. De borden zijn uit te voeren met gegraveerde tekst of afbeeldingen. Desgewenst worden de borden vanuit de fabriek voorzien van bevestigingsgaten of een zelfklevende laag aan de achterzijde. Afhankelijk van de huisstijl kan er uit diverse materialen en uitvoeringen worden gekozen.

Liftborden

Liftborden zijn bedoeld in de lift ter informatie van uw bezoekers. De borden zijn uit te voeren met gegraveerde tekst of afbeeldingen. Desgewenst worden de panelen vanuit de fabriek voorzien van bevestigingsgaten of een zelfklevende laag aan de achterzijde. Afhankelijk van de huisstijl kan er uit diverse materialen en uitvoeringen worden gekozen.

Etagepanelen

Etageborden zijn bedoeld voor plaatsing per etage, in de gang of trappenhuis. De panelen zijn uit te voeren met gegraveerde tekst. Desgewenst worden de borden vanuit de fabriek voorzien van bevestigingsgaten of een zelfklevende laag aan de achterzijde.

Huisnummerborden

Huisnummerborden t.b.v. de voordeur hebben een gedefinieerde teksthoogte volgens de NEN 1774 hierdoor is de afmeting van het paneeltje gebonden aan een minimale tekstafmeting. Standaard teksthoogte is 88m en het paneel 120mm. Breedte van het paneel is afhankelijk van de tekstbreedte.

Installatiebordjes

 

Huisnummerbordje t.b.v. de berging en de installatieruimte worden veelal op de deurpost bij de berging geplaatst waardoor een de afmeting van het plaatje vaak niet groter is dan B x H = 50x40mm. De nummerplaatjes kunnen worden voorzien van bevestigingsgaatjes of van een zelfklevende laag aan de achterzijde.

Beschikbare materialen en uitvoeringen

MateriaalUitvoeringDikteToepassing
Trespa wit/ zwart, zilver metallic/zwart 8mm binnen & buiten
Kunststof kleur/zwart 2mm binnen
Aluminium blank geanodiseerd 2mm binnen & buiten
Alunox RVS look blank geslepen 2mm binnen & buiten
RVS geslepen blank geslepen 2mm binnen & buiten


Offerte?

Wenst u een vrijblijvende offerte? Klik dan op de onderstaande calculator en volg de eenvoudige stappen.

offerte aanvraagformulier

 


Contact opnemen

Contact met Postpoint

Ik wil graag gebeld worden
Ik wil informatie over een product
Ik wil graag een afspraak plannen
Ik heb een andere vraag